Nagyker raktáros

Örülök, hogy érdeklődsz az álláslehetőség iránt. Ez a tájékoztató Neked készült, hogy segítsen jobban képbe kerülni, mit tartogat számodra cégünk és a felkínált munkakör.

Cégünkről

Stabil, növekvő élelmiszer-vegyes nagykereskedés vagyunk (VIL-FOR Kft.). Főleg boltosokat, kereskedőket szolgálunk ki, akik az alapvető élelmiszerektől kezdve a vegyiáruig és háztartási cikkekig sok mindent beszerezhetnek nálunk.

A nagykereskedésről itt láthatsz bővebb leírást és képeket: www.vil-for.hu (a kezdőlapon kívül a vízszintes menüsorban is találsz további fotókat).

A cégünk 17 éve állja a sarat ezen a piacon, noha többen már „kiszálltak” azóta. Éves árbevételünk folyamatosan növekszik. Stabil a csapat, a munkatársak egy része „oszlopos tag”, akikre ma is lehet támaszkodni.

Az elmúlt 1 évben több mint 2000 kereskedő vásárolt nálunk, akik havonta többször is megfordulnak nálunk.

2012-ben nagykereskedésünket némi átalakítással megnyitottuk a környékbeli lakosok számára is Family Diszkont néven, ahol igen kedvező áron tudnak vásárolni. Azóta kettő az egyben, nagyker és kisker is vagyunk. Fotó a munkatársakról:

Több nagyker weboldalunk is van, így a kereskedők, boltosok könnyen megtalálnak minket: http://www.vegyiaru-nagyker.com, http://www.edesseg-nagyker.com, http://www.ital-nagyker.com.

Vásárlóinkat többféle módon is segítjük saját üzletük forgalmának növelése érdekében: http://www.vil-for.hu/hun/forgalomnoveles.php

2008-ban Szigetszentmiklós szívében Vásár Market  néven nyitottunk egy másik kisker üzletet is, ami egyre fejlődik (Facebook oldal, www.vasarmarket.hu).

Társadalmi szerepvállalás:
– évente szervezünk gyereknapi programot a nagykereskedésünk területén
– támogatunk néhány közösségi kezdeményezést (futónap, tenisz suli).

A cég tulajdonosa egy magyar házaspár, akik a napi munkából ugyanúgy kiveszik a részüket, mint a munkatársak.

A cég küldetése, amit a tulajdonosok a vezetőkkel együtt fogalmaztak meg: „Valódi élményt adni, táplálni a testet és a lelket, családias légkört teremteni és megfertőzni a világot egy szívből jövő mosollyal.”

Talán ennek is köszönhető, hogy – noha dolgozni kell – a légkör nem egy multi céghez, hanem inkább egy családi vállalkozáshoz áll közelebb.

Hála eladóinknak és munkatársainknak, nagyker vevőkörünkkel nagyon jó kapcsolat alakult ki. Kisker vevőink pedig egyenesen „imádnak” minket (lásd Family Diszkont bejegyzések és Vásár Market vélemények).

Az állásinterjú előtt vevőként bármikor bejöhetsz és körülnézhetsz nyitva tartási időben: http://familydiszkont.hu/hol-talal-meg-minket

Raktáros munkakör

Ha jó megfigyelőkészséggel rendelkezel, akkor hamar elsajátítod, amit még kell, és képes leszel kezelni a napi teendőket és kihívásokat.

Úgy kéthavonta eléggé átváltozik a nagyker árukészletének egy része a szezonok miatt (pl. húsvét, karácsony stb.). Ez egy kis változatosság vevőnek, eladónak egyaránt. A raktáros viszont úgy érezheti ilyenkor, hogy „hegyeket” kell megmozgatnia.

Amikor beindul egy szezon vagy a vevőket elkapja a vásárlási láz, akkor nincs mese, ki kell szolgálni az igényeket, ami több intézkedéssel, kihívással és gyorsabb cselekvéssel járhat. Persze vannak nyugisabb időszakok vagy napok is.

Mivel a rendelkezésre álló felszerelések és raktárhelységek nem korlátlanok, fejtörést okozhat, hogy mit hogyan raktározz el. Ahogy szinte minden nagykerben, ez nálunk is része a megoldandó feladatoknak, amiben természetesen kapsz segítséget. Viszont hagyunk kibontakozni, mert előnyben részesítjük az önálló munkavégzést és gondolkodást.

Ez olyannyira igaz, hogy ha azon ritka emberek közé tartozol, akik képesek meglátni és kezelni helyzeteket, tudnak problémákat tolerálni és orvosolni, akkor hamarosan magasabb beosztásban fogod találni magad. Az ajtó nyitva áll előtted.

A hajlandóságod, hogy a képességeiddel segíts a többieknek és a vásárlóknak, fontosabb az iskolai papíroknál. Nem feltétlen szükséges, hogy legyen szakirányú iskolád vagy tapasztalatod.

A munkarend egyműszakos és a nyitva tartási időhöz igazodik. A vasárnapod és minden második szombatod szabad.

Jelentkezésedhez kérlek, küldd el nekem önéletrajzodat e-mailben.
Foglald bele, milyen munkákat végeztél, és azt is, hogy az adott munkakörben mi volt a munkád kézzelfogható végeredménye. Ha letettél valami olyat az asztalra, amire akár büszke is lehetsz, írd bele azt is, érdekel.

Ha érdekesnek találtad ezt a tájékoztatót, akkor jelentkezz és remélem, hamarosan találkozunk.

Üdvözlettel:
Csizmadia Katalin
Személyzeti osztályvezető
munkaugy@vil-for.hu
www.vil-for.hu