Köszönjük a Gyermeknaphoz nyújtott támogatását

Szeretnénk elismerni a Gyermeknaphoz nyújtott támogatását!

Lenti rövidke összeállításunkkal a gyerekek, a szülők és munkatársaink nevében szeretnénk megköszönni a lehetőséget és az élményt, amit a Gyermeknap nyújtott mindenki számára:
(kattintson a jobb oldali nyílra)

Igyekeztünk publicitást adni a rendezvénynek és támogatóknak egyaránt:

A rendezvényen és a weboldalainkon való megjelenésen túl, több ezer nálunk vásárló kereskedőnknek is kiküldtük a Gyermeknapot hirdető újságainkat e-mailben.

A Family Diszkont környékén 21.200 otthonba juttattuk el két ízben is akciós újságunkat a rendezvény hírével. A második alkalommal megjelenítettük támogatóinkat is logóval és névvel.

Ugyanígy jártunk el szigetszentmiklósi üzletünknél: kétszer 12.950 újság ment ki. Gyakorlatilag egész Szigetszentmiklós értesült a kiosztott akciós újságunkból és a boltban kihelyezett plakátokból, hogy kik segítettek.

A támogatóink termékeiből összeállított ajándékcsomagok elnyeréséért meg kellett dolgozniuk a gyerekeknek. Azok kaphattak ajándékcsomagot, akik saját kezűleg elkészített rajzzal indultak a rajzpályázaton.

Az idei pályázat témája így hangzott: “A kedvenc hobbim”. Íme néhány a több száz remekműből:


Összefoglalva, remek napot töltöttek a gyerekek és szülők mindkét helyszínen. Nagyra értékelték az ajándékokat és a lehetőséget. Egy kreatív, a családokat és a jövő generációt építő kezdeményezéshez adták nevüket és felajánlásukat.
Nagyra értékeljük és köszönjük:
A VIL-FOR Kft. munkatársai

Itt láthat további fotókat a gyermeknap vidám pillanatairól ! 🙂

És még néhány:

Legutóbbi bejegyzések